Under skrivhuden

Under skrivhuden

Östergötlands Bokmässa TellUs

SkrivandetPosted by Jossan Sun, December 04, 2016 23:28:20
Det finns säkert författare som trivs bäst när de får sitta i sin halvhemliga lilla skrivkammare hela tiden, undertecknad är dock av åsikten att möten med likasinnade höjer skrivlusten något enormt.

Igår var jag på Östergötlands Bokmässa, TellUs, som gick av stapeln i Linköping. Jag var tyvärr inte där som utställare, utan som besökare (och till viss del assistent då jag åkte snålskjuts på Lotta och hjälpte henne att komma i ordning), men jag hoppas att jag inom en snar framtid ska stå där med egen monter.

Jag träffade så många enormt härliga människor, både av skrivande och läsande natur. Jag lyssnade på föreläsningar och intervjuer, och gick runt, runt, runt bland alla bord fyllda av fantastiska böcker. Det blev mycket skratt och prat, och i slutet av dagen var jag helt lyrisk av all den kärlek som författare ger till varandra. Det tipsades hej vilt om bokställ, färgglada strumpbyxor, bokförlag och alternativa publiceringsvägar. Det finns fasiken inget trevligare folk. Jag kan inte påpeka det nog.

Min planerade budget spräcktes redan första timmen på mässan(!). Jag är en vandrande katastrof på det sättet. Jag vill läsa allt! Av alla författare jag träffar! Till slut fick jag dock dra åt svångremmen, eftersom jag helt enkelt inte tycker om nudlar och blodpudding, vilket jag annars skulle få leva på ett tag framöver...Och som alltid när man beger sig någonstans med Lotta så vet man att det kommer att hända saker som man inte kan förutse. Att vi avlutade dagen med att jaga böcker som tagit till rymmen i snön, samt att köpa kött från en främmande balkong, kändes därför helt naturligt smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Erika Tue, December 06, 2016 21:43:31

Nästa år får vi se till att ses på mässan :-) Kul att vi hittat in till varandra här i alla fall via mässan.