Under skrivhuden

Under skrivhuden

Emma Graves for president

SkrivandetPosted by Jossan Wed, March 29, 2017 23:22:51
Mitt omslag är färdigt och jag älskar det - ÄLSKAR DET! smiley Det är en sån jäkla fullpoängare som fångar storyn. Plus att det är vansinnigt läckert att titta på!


Ursprungsplanen var att omslaget skulle vara galet Hubba Bubba-rosa, och med en helt annan typ av bilder, tecknade dessutom. Jag är så glad att vi var flera inblandade i processen och att vi till slut kom fram till det här, skiss efter skiss. Störst jobb gjorde naturligtvis formgivaren, Emma Graves. I samma stund som jag fick veta att det var hon som skulle göra omslaget dog jag tacksamhetsdöden. Kan lova att du känner till flera böcker som hon har gjort snygga. Den här sköna samlingen får man fram i en sökning på Adlibris, exempelvis;
Jag kan inte sluta titta på omslaget. Kan inte. Vill inte. Det bubblar i mig bara vid åsynen av det. Åh!

Dessutom: så oerhört tacksam över de hundratals fina kommentarer som har ramlat in sista dygnet sedan jag la ut omslaget i sociala medier, vilken enorm kärleksbomb! Aldrig tidigare har längtan efter att få hålla i min bokbebis varit så stor! Det kommer att bli en fantastisk höst!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elin Säfström Fri, March 31, 2017 14:19:02

Det är verkligen jättejättefint!! Det osar feelgood!